Kylmälaiteasennukset ja muut kylmäalan työt monipuolisesti Helsingissä, Vantaalla, Espoossa ja muualla pääkaupunkiseudulla

Ota yhteyttä!

Tarjoamme kaikki tarvitsemasi kylmäalan palvelut kylmälaiteasennuksista määräaikaishuoltoihin ja vikakorjauksiin Helsingin, Vantaan, Espoon ja muun pääkaupunkiseudun alueella. Huoltomme Tuusulasta tuo palvelun sinne, missä sitä tarvitset ja silloin kun tarvitset – päivystyksemme palvelee vuorokaudenaikaan katsomatta!

Kylmäalan työt laidasta laitaan

Yrityksemme erittäin kokenut henkilökunta tuo luoksesi monipuolisesti kaikki kylmäalan työt: hoidamme asennukset, huollot ja korjaukset asiakkaiden tiloissa eri puolilla pääkaupunkiseutua.

Palveluihimme kuuluvat:

  • kylmälaiteasennukset

  • kylmälaitehuollot ja -korjaukset

  • ilmalämpöpumppujen, ilma-vesilämpöpumppujen ja maalämpöpumppujen asennukset, huollot ja korjaukset

  • teollisuuden jäähdytykset

  • ilmastoinnin jäähdytykset

  • jäähdytyskoneiden ja jäähdytysjärjestelmien asennukset, huollot ja korjaukset

  • huoltosopimukset

  • huoltopäivystys.

Kysy lisää palveluistamme

Sertifioitua kylmälaitteiden asennusta

Suomessa toimivat kylmälaitealan yritykset tarvitsevat Tukesin hyväksynnän ja pätevyyden ennen toimintansa aloittamista, ja Tukes myös valvoo kylmäalan pätevyysvaatimusten noudattamista. Meillä on Tukesin hyväksyntä ja riittävä osaaminen kaikkien kylmälaitealan töiden suorittamiseen: pystymme hoitamaan asennus- ja korjaustyöt kaikille laitteille perinteisestä kylmäainetta sisältävästä jääkaapista suurkeittiölaitteisiin ja ilmastointilaitteisiin.

Ota yhteyttä, kun etsit ammattilaista!

Huoltopäivystys 24/7

Jos laitteesi on rikki tai ei toimi oikein, korjaamme sen aikailematta. Vikatilanteen yllättäessä huoltopäivystyksemme palvelee sinua kellonaikaan katsomatta koko pääkaupunkiseudun alueella. Olipa kyse sitten ilmastointilaitteen tai teollisuuden kylmälaitteen pettämisestä tai muusta yllättävästä tilanteesta, voit ottaa yhteyttä meihin myös iltaisin ja viikonloppuisin.