Huollamme ja korjaamme maalämpöpumput Helsingissä, Vantaalla, Espoossa ja muualla pääkaupunkiseudulla

Ota yhteyttä!

Best Cool Oy on monipuolisia kylmäalan palveluita tarjoava yritys. Saat meiltä osaavat tekijät myös maalämpöpumppujen huoltoihin ja korjauksiin Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja koko pääkaupunkiseudulla. Tuomme palvelun luoksesi joustavasti tarpeidesi mukaan. Vikatilanteissa autamme kellonaikaan katsomatta – ota yhteyttä ja kysy lisää!

Maalämpö on edullista käyttää

Maalämpöpumpun avulla voit käyttää maaperään, kallioon tai veteen varastoitunutta lämpöenergiaa. Lämpöenergia on peräisin auringosta tai maapallon kuumasta ytimestä. Energiamuotona maalämpö on puhdas, uusiutuva ja edullinen käyttää. Kesällä maalämpöjärjestelmää voi käyttää viilentämiseen.

 

Maalämpö on kustannustehokkaampi lämmitysmuoto kuin vaikkapa öljy- tai suorasähkölämmitys. Alkuinvestointi maksaa itsensä ajan myötä takaisin, yleensä muutamissa vuosissa. Laadukas maalämpöpumppu on myös pitkäikäinen ja pumpun uusiminen on alkuinvestointia edullisempaa. 

Kysy lisää maalämmöstä!

Lämpöä lähes ilman huoltoja

Mikä parasta, maalämpöjärjestelmä ei vaadi juuri lainkaan huoltoja! Näin se on myös helppo ja varma käyttää – aikaa ja rahaa ei kulu jatkuviin huoltoihin ja käyttökatkoihin. 

 

On kuitenkin hyvä tarkistaa muun muassa maalämpöjärjestelmän keruuputkiston painelukema muutaman kuukauden välein. Kerromme mielellämme lisää – ota yhteyttä!

Kaikki yhteystietomme

Mistä huoltotarpeen tietää?

Maalämpöpumppusi voi olla huollon tarpeessa, kun energiankulutus kasvaa. Muita mahdollisia merkkejä ovat kovempi ääni, koneen käyminen pätkittäin tai koko ajan sekä maapiirin alentunut paine. 

 

Ota yhteyttä – tulemme mielellämme avuksesi. Pitkän kokemuksemme ja asiantuntemuksemme avulla hoidamme huollon nopeasti ja tehokkaasti!