Kylmäkonehuollot ja korjaukset nopeasti Helsingissä, Vantaalla, Espoossa ja muualla pääkaupunkiseudulla

Ota yhteyttä!

Best Cool Oy:ltä saat kylmäkonehuollot ja -korjaukset yrityksesi tarpeisiin. Tuomme palvelun luoksesi Helsingin, Espoon, Vantaan ja koko pääkaupunkiseudun alueella. Huoltopäivystyksemme palvelee myös iltaisin ja viikonloppuisin. Soita ja kysy lisää!

Kylmälaitteiden huolto on omistajan ja haltijan velvollisuus!

Suurille, esimerkiksi kaupan ja teollisuuden alan kylmälaitteille on säädetty vuototarkastusvelvoite. Kylmälaitteen omistajan ja haltijan on huolehdittava siitä, että tarkastus tehdään säännöllisin väliajoin, ja tarkastusväli vaihtelee kylmäaineen ja sen määrän mukaan. 

 

Ainoastaan Tukesin rekisteriin merkityt kylmälaiteliikkeet saavat tehdä vuototarkastuksia. Kylmälaitteilla on huoltokirjat, joihin tarkastuksen kirjataan. ELY-keskukset ja kuntien ympäristönsuojeluviranomaiset valvovat tarkastusten noudattamista. Lue lisää Tukesin verkkosivuilta!

Tukesin verkkosivut

Pätevyys kylmälaitteiden huoltoihin

Yrityksemme tarjoaa asiantuntevaa kylmäalan palvelua. Meillä on kylmälaitteiden huoltoihin tarvittava osaaminen, sopivat välineet ja Tukesin tehtävää varten myöntämä pätevyys. Löydät yrityksemme Tukesin ylläpitämästä kylmäalan pätevyysrekisteristä. Tukes myös valvoo pätevyysvaatimusten noudattamista.

 

Kerromme mielellämme lisää – ota yhteyttä!

Kaikki yhteystietomme

Muista myös huoltopäivystys!

Olemme yrityksesi käytettävissä myös silloin, kun kylmälaitteeseen tulee yllättävä vika. Palvelemme viikonpäivään ja kellonaikaan koko pääkaupunkiseudun alueella. Saat meidät nopeimmin kiinni puhelimitse!