Ilma- ja ilma-vesilämpöpumppujen huolto-osaamista Helsingissä, Vantaalla, Espoossa ja muualla pääkaupunkiseudulla

Ota yhteyttä!

Yrityksemme tarjoaa käyttöösi kokemusta ilmalämpöpumppujen ja vesi-ilmalämpöpumppujen huolloista ja korjauksista. Tutustu kattaviin palveluihimme – saat meiltä tarvittaessa myös uudet laitteet asennuksineen Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja pääkaupunkiseudulla.

Pätevyys ilmalämpöpumppujen huoltoihin

Ilmalämpöpumput ja ilma-vesilämpöpumput pitävät huoneilman miellyttävänä ja auttavat säästämään energiakustannuksissa. Laite vaatii kuitenkin säännöllistä huoltoa toimiakseen kunnolla.

 

Olisiko aika huoltaa laite? Soita meille! Lämpöpumput sisältävät kylmäaineita, joten niiden asennukset, huollot ja korjaukset ovat ammattilaisen työtä. Tehtävään vaaditaan osaamista ja Tukesin myöntämä pätevyys. Meiltä sellainen löytyy.

Katso yhteystietomme tästä

Muista laitteen oikea käyttö!

Ilmalämpöpumpun kunnosta voi pitää itse huolta monin tavoin. Ilmalämpöpumpun ja ilma-vesilämpöpumpun sisäyksikön suodattimet on esimerkiksi syytä puhdistaa säännöllisesti. Ulkoyksikköön kertyneet lehdet ja neulaset kannattaa poistaa. Jos käytät laitetta kesäaikana viilennykseen, älä jäähdytä liikaa, ettet aiheuta kosteusongelmia. Ethän pidä ikkunoita tai ovia auki silloin, kun jäähdytät tiloja koneellisesti. Talviaikaan kannattaa säätää patterin termostaatit kytkemään lämmitys päälle hieman matalammassa lämpötilassa kuin lämpöpumppu. Siten patterit lämmittävät vasta kovilla pakkasilla, kun lämpöpumppu ei lämmitä tarpeeksi. 

 

Ja lopuksi: muista teettää huollot ja korjaukset aina pätevällä asentajalla!

Ota yhteyttä, kun etsit ammattilaista!

Huoltopäivystys auttaa kiiretilanteissa!

Jos ilmalämpöpumppusi menee rikki, pystymme auttamaan nopeallakin aikataululla. Ota silloin yhteyttä päivystysnumeroomme. Palvelemme myös iltaisin ja viikonloppuisin koko pääkaupunkiseudun alueella.